Merchant Logo
Rated
Excellent
Service
4.2
/5

5

4

3

2

1

222

145

34

16

27

444

ratings over the past year

Displaying all 16,746 reviews
Trusted Customer
10 years ago
Date of purchase: 03/11/2013
Groot gebruiksgemak, ideale site
Trusted Customer
10 years ago
Date of purchase: 06/11/2013
erg overzichtelijk en veel variatie in hotels, en ook vooral goedkope aanbiedingen...
Trusted Customer
10 years ago
Date of purchase: 04/11/2013
We zochten een hotel in een kleine plaats en vonden er een in de directe omgeving. De site is eenvoudig in gebruik. Prima dus!
Trusted Customer
10 years ago
Date of purchase: 04/11/2013
Prima prijs/kwaliteit voor het centrum van Amsterdam. De kamer in de praktijk wel echt aan de kleine kant. Maar dat wisten we vooraf. Bed was goed en alles was schoon. Het ontbijt prima. Voor 1 nacht
...
Read all
Trusted Customer
10 years ago
Date of purchase: 03/11/2013
Goede aanbiedingen, overzichtelijk en betrouwbaar!
Trusted Customer
10 years ago
Date of purchase: 03/11/2013
ben nog niet naar het hotel geweest wacht het af
Trusted Customer
10 years ago
Date of purchase: 06/11/2013
Verplicht creditcard vind ik zeer vervelend en kortingscode die ik had gekregen kon ik niet gebruiken (terwijl er geen voorwaarden bij de code stonden).
Trusted Customer
10 years ago
Date of purchase: 06/11/2013
Overzichtelijk, leuk om voor gratis nachten te sparen.
Trusted Customer
10 years ago
Date of purchase: 02/11/2013
Prima service
Trusted Customer
10 years ago
Date of purchase: 03/11/2013
Goed en direct geholpen. Duidelijke uitleg.
About Hotels.com NL
Hotels.com is een toonaangevende aanbieder van hotelaccommodaties wereldwijd. We bieden overal ter wereld duizenden hotels aan, variërend van boetiekhotels en resorts tot B&B's en grote hotelketens. Als je hulp nodig hebt met een bestaande boeking, kun je contact met ons opnemen of onze helponderwerpen bekijken
Read all
407 St John St, London, Greater London, EC1V4EX, United Kingdom
Award

Feefo Trusted Service Awards

Our independent awards recognise the top brands for customer service. Winners are decided based on the ratings they receive from their customers.

Why trust Feefo reviews?

About Hotels.com NL
Hotels.com is een toonaangevende aanbieder van hotelaccommodaties wereldwijd. We bieden overal ter wereld duizenden hotels aan, variërend van boetiekhotels en resorts tot B&B's en grote hotelketens. Als je hulp nodig hebt met een bestaande boeking, kun je contact met ons opnemen of onze helponderwerpen bekijken