Merchant Logo
Rated
Excellent
Service
4.2
/5

5

4

3

2

1

206

137

31

12

25

411

ratings over the past year

Displaying all 16,765 reviews
Trusted Customer
10 years ago
Date of purchase: 10/11/2013
Makkelijk en overzichtelijk, twee partijen die goed en correct de hotels aanbieden ik ben er tot nu toe blij mee
Trusted Customer
10 years ago
Date of purchase: 10/11/2013
Er ontbreken nogal wat zoek-criteria op de site. Zo kan ik niet zoeken op hotels met eigen parkeergelegenheid.
Trusted Customer
10 years ago
Date of purchase: 10/11/2013
Boeken gaat vlot. Prijs is scherp. Onduidelijk is of het onbijt inbegrepen is of niet. Dat is jammer.
Trusted Customer
10 years ago
Date of purchase: 10/11/2013
Op zich ben ik altijd goed te spreken over jullie site en app. Ik kom echter het appartement niet boeken via de app.
Trusted Customer
10 years ago
Date of purchase: 09/11/2013
makkelijk site prima
Trusted Customer
10 years ago
Date of purchase: 09/11/2013
alles ging snel en soepel, en een goede prijs!
Trusted Customer
10 years ago
Date of purchase: 09/11/2013
Dit is pas de eerste ervaring met Hotels.com dus er is noog weinig te zeggen. Het eerste contact is goed.
Trusted Customer
10 years ago
Date of purchase: 03/11/2013
De website is zeer goed. De klantenservice is bijzonder slecht.
Trusted Customer
10 years ago
Date of purchase: 07/11/2013
Snelle en overzichtelijke service met direct een bevestiging van de booking.
Trusted Customer
10 years ago
Date of purchase: 07/11/2013
Vlot, duidelijk en met een directe bevestiging van de booking.
About Hotels.com NL
Hotels.com is een toonaangevende aanbieder van hotelaccommodaties wereldwijd. We bieden overal ter wereld duizenden hotels aan, variërend van boetiekhotels en resorts tot B&B's en grote hotelketens. Als je hulp nodig hebt met een bestaande boeking, kun je contact met ons opnemen of onze helponderwerpen bekijken
Read all
407 St John St, London, Greater London, EC1V4EX, United Kingdom
Award

Feefo Trusted Service Awards

Our independent awards recognise the top brands for customer service. Winners are decided based on the ratings they receive from their customers.

Why trust Feefo reviews?

About Hotels.com NL
Hotels.com is een toonaangevende aanbieder van hotelaccommodaties wereldwijd. We bieden overal ter wereld duizenden hotels aan, variërend van boetiekhotels en resorts tot B&B's en grote hotelketens. Als je hulp nodig hebt met een bestaande boeking, kun je contact met ons opnemen of onze helponderwerpen bekijken