Merchant Logo
Rated
Excellent
Service
4.2
/5

5

4

3

2

1

235

141

32

17

29

454

ratings over the past year

Displaying all 16,724 reviews
Trusted Customer
19 hours ago
ik vind allemaal Top!!
1 product purchased
Trusted Customer
1 day ago
Op zich prima, alleen jammer dat er verder geen opties waren, geen mogelijkheid om bv een ontbijt bij te boeken, moest weer via een e-mail naar het hotel. Jammer een gemiste kans.
1 product purchased
Trusted Customer
1 day ago
Ik zou ze zeker aanbevelen, veel keuzes uit hotels en een overzichtelijk en makkelijk boekings site
1 product purchased
Trusted Customer
1 day ago
Nice and good
1 product purchased
Trusted Customer
1 day ago
I have to pay 160 euros for a bug in your systems
1 product purchased
CO
Catharina van Oorschot
Roosendaal
3 days ago
What Catharina van Oorschot said about Hotels.com NL:
Op basis van aanbod veel keuzes kunnen maken
1 product purchased
VL
victor lima
3 days ago
What victor lima said about Hotels.com NL:
Last year I did a booking everything worked very nice But the last booking I did last week I didn’t got the confirmation yet from the selected hotel
1 product purchased
Trusted Customer
4 days ago
Heel makkelijk boeken en heel overzichtelijk !
1 product purchased
PK
Peter Koelewijn
4 days ago
What Peter Koelewijn said about Hotels.com NL:
Het is heel gemakkelijk een hotel te zoeken met de filters. Ik ben zelf rolstoel gebruiker en ik kom altijd bij een hotel uit die zonder meerprijs toch de juiste kamer voor mij heeft
1 product purchased
Trusted Customer
4 days ago
First, I already gave you feedback when I was cancelling 8 rooms. It was: enable to cancel 8 rooms in one action, not per room. Second, I wanted to extend the stay from two to three days for this busi
...
Read all
1 product purchased
About Hotels.com NL
Hotels.com is een toonaangevende aanbieder van hotelaccommodaties wereldwijd. We bieden overal ter wereld duizenden hotels aan, variërend van boetiekhotels en resorts tot B&B's en grote hotelketens. Als je hulp nodig hebt met een bestaande boeking, kun je contact met ons opnemen of onze helponderwerpen bekijken
Read all
407 St John St, London, Greater London, EC1V4EX, United Kingdom
Award

Feefo Trusted Service Awards

Our independent awards recognise the top brands for customer service. Winners are decided based on the ratings they receive from their customers.

Why trust Feefo reviews?

About Hotels.com NL
Hotels.com is een toonaangevende aanbieder van hotelaccommodaties wereldwijd. We bieden overal ter wereld duizenden hotels aan, variërend van boetiekhotels en resorts tot B&B's en grote hotelketens. Als je hulp nodig hebt met een bestaande boeking, kun je contact met ons opnemen of onze helponderwerpen bekijken