Merchant Logo
Rated
Excellent
Service
4.2
/5

5

4

3

2

1

208

139

31

12

26

416

ratings over the past year

Displaying all 16,763 reviews
Trusted Customer
7 days ago
Date of purchase: 02/07/2024
Het boeken gaat gemakkelijk de informatie is goed
Trusted Customer
9 days ago
Date of purchase: 21/06/2024
Makkelijk zoeken en makkelijk boeken
Trusted Customer
11 days ago
Date of purchase: 28/06/2024
Hopelijk loopt alles vlot als we op onze bestemming toekomen.
Trusted Customer
12 days ago
Date of purchase: 23/06/2024
Ging snel. 1e ervaring met Hotels.com
Trusted Customer
12 days ago
Date of purchase: 27/06/2024
Goede service, enige minpunt is dat als iets eenmaal ‘verkeerd’ doorkomt tijdens het reserveren , dit onomkeerbaar is.
Trusted Customer
13 days ago
Date of purchase: 26/06/2024
ik heb de boeking vlot kunnen doen. Ik heb geen problemen ondervonden.
MU
Mustafa
Amsterdam
14 days ago
Date of purchase: 25/06/2024
What Mustafa said about Hotels.com NL:
Overzicht is prima. Heel duidelijk wat je precies boekt en wat het gaat kosten. Vooral dat je met ideal kan betalen ipv creditcard is echt uitstekend. Ik raad familie en vrienden altijd de app te gebr
...
Read all
JW
JanHendrik Wiegmans
Heeze
15 days ago
Date of purchase: 24/06/2024
What JanHendrik Wiegmans said about Hotels.com NL:
Snel makkelijk
Trusted Customer
16 days ago
Date of purchase: 23/06/2024
Nette B&B, vriendelijke gastheer.
Trusted Customer
16 days ago
Date of purchase: 23/06/2024
always perfect! Quick, good price.
About Hotels.com NL
Hotels.com is een toonaangevende aanbieder van hotelaccommodaties wereldwijd. We bieden overal ter wereld duizenden hotels aan, variërend van boetiekhotels en resorts tot B&B's en grote hotelketens. Als je hulp nodig hebt met een bestaande boeking, kun je contact met ons opnemen of onze helponderwerpen bekijken
Read all
407 St John St, London, Greater London, EC1V4EX, United Kingdom
Award

Feefo Trusted Service Awards

Our independent awards recognise the top brands for customer service. Winners are decided based on the ratings they receive from their customers.

Why trust Feefo reviews?

About Hotels.com NL
Hotels.com is een toonaangevende aanbieder van hotelaccommodaties wereldwijd. We bieden overal ter wereld duizenden hotels aan, variërend van boetiekhotels en resorts tot B&B's en grote hotelketens. Als je hulp nodig hebt met een bestaande boeking, kun je contact met ons opnemen of onze helponderwerpen bekijken