Merchant Logo
Rated
Excellent
Service
4.2
/5

5

4

3

2

1

221

145

34

15

27

442

ratings over the past year

Displaying all 16,746 reviews
MS
Monique van Staden
10 days ago
Date of purchase: 30/05/2024
What Monique van Staden said about Hotels.com NL:
Ik gebruik deze site al jaren, ben heel tevreden
QD
Quirinus Broer van Dijk
Zaandam, NL
13 days ago
Date of purchase: 28/05/2024
What Quirinus Broer van Dijk said about Hotels.com NL:
Website is OK. Rates are nothing special, but I like the fact that I can collect stamps for a free night's stay. Payment option iDeal does not work well in the app
Trusted Customer
15 days ago
Date of purchase: 26/05/2024
Overzichtelijk aanbod met ruime keuze in alle prijsklassen. Eenvoudige bediening en selectie d.m.v. diverse filters.
Trusted Customer
15 days ago
Date of purchase: 26/05/2024
Het is duidelijk en overzichtelijk. Binnen enkele ogenblikken de reservering gedaan.
GR
Ger Rangel
16 days ago
Date of purchase: 22/05/2024
What Ger Rangel said about Hotels.com NL:
Duidelijke site. Booken makkelijk
Trusted Customer
16 days ago
Date of purchase: 25/05/2024
Good service
MO
Miriam Ootjers
16 days ago
Date of purchase: 25/05/2024
What Miriam Ootjers said about Hotels.com NL:
Snel en eenvoudig hotel gevonden en geboekt. Fijn dat er mogelijk is voor annulering.
HA
Hendrik Aldert
17 days ago
Date of purchase: 03/03/2024
What Hendrik Aldert said about Hotels.com NL:
Zorgen dat er niet zulke absurde gebeurtenissen als beschreven kunnen voorkomen.
AK
Alexander Keur
Papendrecht
17 days ago
Date of purchase: 24/05/2024
What Alexander Keur said about Hotels.com NL:
Makkelijk te boeken en duidelijke site
FR
Francisca de Rooij
17 days ago
Date of purchase: 24/05/2024
What Francisca de Rooij said about Hotels.com NL:
Anders geef ik geen 5 sterren
About Hotels.com NL
Hotels.com is een toonaangevende aanbieder van hotelaccommodaties wereldwijd. We bieden overal ter wereld duizenden hotels aan, variërend van boetiekhotels en resorts tot B&B's en grote hotelketens. Als je hulp nodig hebt met een bestaande boeking, kun je contact met ons opnemen of onze helponderwerpen bekijken
Read all
407 St John St, London, Greater London, EC1V4EX, United Kingdom
Award

Feefo Trusted Service Awards

Our independent awards recognise the top brands for customer service. Winners are decided based on the ratings they receive from their customers.

Why trust Feefo reviews?

About Hotels.com NL
Hotels.com is een toonaangevende aanbieder van hotelaccommodaties wereldwijd. We bieden overal ter wereld duizenden hotels aan, variërend van boetiekhotels en resorts tot B&B's en grote hotelketens. Als je hulp nodig hebt met een bestaande boeking, kun je contact met ons opnemen of onze helponderwerpen bekijken