Merchant Logo
Rated
Excellent
Service
4.2
/5

5

4

3

2

1

208

139

31

12

26

416

ratings over the past year

Displaying all 16,763 reviews
Trusted Customer
10 years ago
Date of purchase: 04/11/2013
Prima prijs/kwaliteit voor het centrum van Amsterdam. De kamer in de praktijk wel echt aan de kleine kant. Maar dat wisten we vooraf. Bed was goed en alles was schoon. Het ontbijt prima. Voor 1 nacht
...
Read all
Trusted Customer
10 years ago
Date of purchase: 03/11/2013
Goede aanbiedingen, overzichtelijk en betrouwbaar!
Trusted Customer
10 years ago
Date of purchase: 03/11/2013
ben nog niet naar het hotel geweest wacht het af
Trusted Customer
10 years ago
Date of purchase: 06/11/2013
Verplicht creditcard vind ik zeer vervelend en kortingscode die ik had gekregen kon ik niet gebruiken (terwijl er geen voorwaarden bij de code stonden).
Trusted Customer
10 years ago
Date of purchase: 06/11/2013
Overzichtelijk, leuk om voor gratis nachten te sparen.
Trusted Customer
10 years ago
Date of purchase: 02/11/2013
Prima service
Trusted Customer
10 years ago
Date of purchase: 03/11/2013
Goed en direct geholpen. Duidelijke uitleg.
Trusted Customer
10 years ago
Date of purchase: 04/11/2013
Overzichtelijk en makkelijk in gebruik.Fijn dat je foto's van gasten kunt bekijken
Trusted Customer
10 years ago
Date of purchase: 06/11/2013
We boeken altijd bij booking.com. Omdat het bevalt en de belangrijkste reden--> achteraf betalen. Omdat je anders zoveel geld kwijt bent in de toekomst. Maar het hotel dat we wilden boeken was niet be
...
Read all
Trusted Customer
10 years ago
Date of purchase: 06/11/2013
Ruime keuze aan hotels en boeken gaat gemakkelijk.
About Hotels.com NL
Hotels.com is een toonaangevende aanbieder van hotelaccommodaties wereldwijd. We bieden overal ter wereld duizenden hotels aan, variërend van boetiekhotels en resorts tot B&B's en grote hotelketens. Als je hulp nodig hebt met een bestaande boeking, kun je contact met ons opnemen of onze helponderwerpen bekijken
Read all
407 St John St, London, Greater London, EC1V4EX, United Kingdom
Award

Feefo Trusted Service Awards

Our independent awards recognise the top brands for customer service. Winners are decided based on the ratings they receive from their customers.

Why trust Feefo reviews?

About Hotels.com NL
Hotels.com is een toonaangevende aanbieder van hotelaccommodaties wereldwijd. We bieden overal ter wereld duizenden hotels aan, variërend van boetiekhotels en resorts tot B&B's en grote hotelketens. Als je hulp nodig hebt met een bestaande boeking, kun je contact met ons opnemen of onze helponderwerpen bekijken