Merchant Logo

Mathmos: Uppfinnare av lavalampan Omdömen

Betygsatt
Utmärkt

Grundades av lavalampan uppfinnare, Edward Craven Walker, och Mathmos lavalampor har tillverkats i Storbritannien sedan 1963.

Tjänst
4.4
/5
Produkt
4.4
/5

5

4

3

2

1

32

3

1

3

3

42

omdömen under det senaste året

Visar alla 259 omdömen
TL
Tim Larsson
8 days ago
Vad Tim Larsson sa om Mathmos: Uppfinnare av lavalampan:
Alltid bra service och bra kvalitet!
Produktomdömen

Köpdatum: 08/04/2024
0
Dela
Betrodd kund
19 days ago
Produktomdömen

Köpdatum: 18/04/2024
0
Dela
GM
Göran Melin
Göteborg, Sweden.
19 days ago
Vad Göran Melin sa om Mathmos: Uppfinnare av lavalampan:
Toppen.
Produktomdömen

Köpdatum: 18/04/2024
0
Dela
Betrodd kund
28 days ago
Produktomdömen

Köpdatum: 19/03/2024
0
Dela
Betrodd kund
1 month ago
Denna beställning var katastrof. 1. I Bekräftelsemailet stod det tydligt att paketet skulle skickas med "UPS Standard (2-7 arbetsdagar, spårad)". Det kom aldrig något mail om att paketet skickas, och
...
Läs alla
Produktomdömen

Köpdatum: 28/03/2024
0
Dela
Betrodd kund
1 month ago
Produktomdömen

Köpdatum: 12/03/2024
0
Dela
JW
Joakim Wendel
Stockholm
1 month ago
Produktomdömen

Köpdatum: 10/03/2024
0
Dela
LG
Lukas Genberg
Sthlm
1 month ago
Produktomdömen

Köpdatum: 22/03/2024
0
Dela
JG
Jaffa Grenell
2 months ago
Vad Jaffa Grenell sa om Mathmos: Uppfinnare av lavalampan:
Bra packat. Väldigt finn kvalitet
Produktomdömen

Köpdatum: 01/03/2024
0
Dela
LJ
Lisa Jonsson
2 months ago
Vad Lisa Jonsson sa om Mathmos: Uppfinnare av lavalampan:
Snabb leverans, bra produkt. Motsvarar förväntningarna.
Köpdatum: 01/03/2024
0
Dela
Om Mathmos: Uppfinnare av lavalampan
Lavalampor uppfanns av Mathmos grundare Edward Craven-Walker 1963 och har tillverkats i Storbritannien sedan dess. Med över 60 års kunskap och passion har Mathmos designat och tillverkat de mest högkvalitativa lavalamporna som finns. Med en oöverträffad, långvarig formel och ett omfattande utbud av reservdelar är Mathmos lavalampor utformade för att hålla igång i åratal.
Läs alla
Unit 3, 19 Willis Way, Poole, Dorset, BH15 3SS, United Kingdom
Award

Feefo Trusted Service Awards

Våra oberoende utmärkelser uppmärksammar de varumärken som är bäst på kundservice. Vinnarna utses baserat på de betyg de får från sina kunder.

Varför lita på Feefo-omdömen?

Om Mathmos: Uppfinnare av lavalampan
Lavalampor uppfanns av Mathmos grundare Edward Craven-Walker 1963 och har tillverkats i Storbritannien sedan dess. Med över 60 års kunskap och passion har Mathmos designat och tillverkat de mest högkvalitativa lavalamporna som finns. Med en oöverträffad, långvarig formel och ett omfattande utbud av reservdelar är Mathmos lavalampor utformade för att hålla igång i åratal.