Merchant Logo

Recenzje sprzedawcy Brdy

Ocena klientów
Doskonale

Wireless broadband for anyone, anywhere.

Obsługa
4.4
/5

5

4

3

2

1

147

48

13

3

12

223

ocen(y) w ciągu ostatniego roku

Wyświetlono wszystkie recenzje: 223
Z okresu:
Ostatni rok
JK
Jan Thore Håkelien
Bjørkelangen
5 days ago
Data zakupu: 03/06/2024
Co Jan Thore Håkelien sądzi o Brdy:
Pakken ble sendt til feil sted det sto Bjørkelangen på lappen men måtte til Løken
Merchant Logo
Margarete
Brdy
4 days ago
Hei og takk for din tilbakemelding. Det var leit å høre at PostNord sendte pakken til feil utleveringssted. Vi håper du ellers er fornøyd med tjenesten fra oss. Mvh Brdy
Wiarygodny klient
5 days ago
Data zakupu: 02/06/2024
Veldig god support, når jeg sto fast på innstalleringen. Raskt svar på telefonen.
Merchant Logo
Margarete
Brdy
4 days ago
Hei og takk for hyggelig tilbakemelding. Vi er glad for at du er fornøyd med tjenesten fra oss. Mvh Brdy
Wiarygodny klient
8 days ago
Data zakupu: 31/05/2024
Its ok, very god services.
Merchant Logo
Margarete
Brdy
5 days ago
Hi, That's what we like to hear! We look forward to maintaining this level of service going forward. Thank you for your kind review. The Brdy Team
GI
Gudmund Frøiland
4380 Hauge i Dalane
8 days ago
Data zakupu: 02/06/2024
Co Gudmund Frøiland sądzi o Brdy:
Vet ikke hva som er problemet men klare ikke og åpne e mail fra feks finn?
Merchant Logo
Margarete
Brdy
8 days ago
Hei og takk for tilbakemeldingen. For å kunne hjelpe deg på beste måte, ber vi deg vennligst ta kontakt med oss på kundeservice via telefonnummer 21554000 eller ved å sende oss en epost til support@brdy.no. Takk for din tålmodighet i saken så langt, og vi håper du vil gi oss mulighet til å løse dette problemet for deg så raskt som mulig. Vennlig hilsen oss i Brdy kundeservice
Wiarygodny klient
10 days ago
Data zakupu: 29/05/2024
Ja var skeptisk om dette ville virke. Fikk utstyr tilsendt måtte ringe 2 ganger til kundeservice fikk svar kjapt begge gangene og begge svar hjelpte meg på nett så nå ser eg tv med 5g antenne inne så
...
Pokaż wszystkie
Merchant Logo
Margarete
Brdy
9 days ago
Hei og takk for hyggelig tilbakemelding. Vi er glad for at du er fornøyd med tjenesten fra oss. Mvh Brdy
Wiarygodny klient
17 days ago
Data zakupu: 28/05/2024
Efficient friendly service.
Merchant Logo
Elise
Brdy
16 days ago
Hi, Thank you for taking the time to leave a review. Warm regards
Wiarygodny klient
18 days ago
Data zakupu: 21/05/2024
Πολυ καλό σέρβις εξυπηρέτηση πελατών άψογο ιντερνετ
Wiarygodny klient
18 days ago
Data zakupu: 24/05/2024
Brdy offered us a solution when nothing else worked. We live in a remote part of Shropshire with no phone reception and a coper wire type of internet, completely insufficient for our line of work. Brd
...
Pokaż wszystkie
Merchant Logo
Elise
Brdy
17 days ago
Hi, Thank you for your lovely review. We are delighted to have provided a service you've been happy with for the past 3 years. Warm regards
Wiarygodny klient
19 days ago
Data zakupu: 20/05/2024
Det ble lagt på fraktkostnader for å få tilsendt utstyret. Dette var det ikke opplyst om i tilbudet. Da jeg påpekte dette, sa de at de skulle fjerne det. Likevel mottok jeg faktura for dette senere.
...
Pokaż wszystkie
Merchant Logo
Margarete
Brdy
17 days ago
Hei og takk for di tilbakemelding. Vi beklager dersom det var misforståelser rundt kostnad om frakt. Vi ser at det er registrert gratis frakt på ditt kundeforhold. Håper du er fornøyd med tjenesten ellers. Mvh Brdy
Wiarygodny klient
24 days ago
Data zakupu: 14/05/2024
Svarer ikke på flere dager og når de først svarer er det ikke løsningsorientert
Informacje o Brdy
We are dedicated to connecting you with high-speed, dependable wireless broadband, no matter where you are. Experience faster speeds and exceptional customer service with Brdy.
Pokaż wszystkie
6th Floor, 60 Gracechurch Street, London, Greater London, EC3V 0HR, United Kingdom
Dlaczego warto ufać recenzjom na Feefo?

Informacje o Brdy
We are dedicated to connecting you with high-speed, dependable wireless broadband, no matter where you are. Experience faster speeds and exceptional customer service with Brdy.