Merchant Logo

DEWALT-anmeldelser

Vurdert
Utmerket

99%

anbefaler

Service
4.7
/5
Produkt
4.7
/5

5

4

3

2

1

182

46

6

1

1

236

vurderinger det siste året

Viser alle 1,773 anmeldelser
KI
kjell ivar
Hamar
9 days ago
Kjøpsdato: 13/05/2024

Anbefaler

Produktanmeldelser

0
Del
KI
kjell ivar
Hamar
9 days ago
Kjøpsdato: 13/05/2024

Anbefaler

Produktanmeldelser

0
Del
KI
kjell ivar
Hamar
9 days ago
Kjøpsdato: 13/05/2024

Anbefaler

Produktanmeldelser

0
Del
KI
kjell ivar
Hamar
9 days ago
Kjøpsdato: 13/05/2024

Anbefaler

Produktanmeldelser

0
Del
KI
kjell ivar
9 days ago
Kjøpsdato: 13/05/2024

Anbefaler

Produktanmeldelser

0
Del
Pålitelig kunde
9 days ago
Kjøpsdato: 10/05/2024

Anbefaler

Har flere andre verktøy fra Dewalt som jeg er fornøyd med.
Produktanmeldelser

0
Del
DA
Daniel
Sentrale Østlandet
9 days ago
Kjøpsdato: 10/05/2024

Anbefaler

Hva Daniel sa om DEWALT:
Gult er kult! Jeg har prøvd flere «farger» opp igjennom, men det er ikke uten grunn at DeWalt har valgt gult, for det ER kult. Og de sparer ikke på funksjoner som er gjennomtenkte og som virkelig tå
...
Les alle
Produktanmeldelser

0
Del
DA
Daniel
Sentrale Østlandet
9 days ago
Kjøpsdato: 10/05/2024

Anbefaler

Hva Daniel sa om DEWALT:
Jeg har hatt mange serier med håndverktøy på batteri. Men det er først når jeg gikk over til gult at jeg følte jeg kom i mål. Herlig brukervennlighet og kvalitet - hånd i hånd. Samtidig så er det robu
...
Les alle
0
Del
FR
Frode
9 days ago
Kjøpsdato: 10/05/2024

Anbefaler

Hva Frode sa om DEWALT:
Har veldig mye dewalt verktøy. Er utdannet tømrer. Er meget godt fornøyd
0
Del
RI
Richard
9 days ago
Kjøpsdato: 14/05/2024

Anbefaler

Produktanmeldelser

0
Del
Om DEWALT
I over 90 år har DEWALT vært kjent for å designe, konstruere og produsere robuste industrimaskiner. I 1923 oppfant Raymond DEWALT radialarmsagen som i flere tiår var målestokk for kvalitet og nøyaktighet. Det var starten for et godt og vedvarende rykte blandt håndverkere: styrke, holdbarhet , nøyaktighet og pålitelighet. Dette ble DEWALT-navnets varemerke. Den gul/sorte fargen er et varemerke for DEWALTs produkter og tilbehør.
Les alle
270 Bath Road, Slough, SL1 4DX, Norway
Award

Feefo Trusted Service Awards

Våre uavhengige utmerkelser anerkjenner de beste merkevarene for sin kundeservice. Vinnerne kåres på grunnlag av vurderingene de får fra kundene sine.

Hvorfor stole på Feefo-anmeldelser?

Om DEWALT
I over 90 år har DEWALT vært kjent for å designe, konstruere og produsere robuste industrimaskiner. I 1923 oppfant Raymond DEWALT radialarmsagen som i flere tiår var målestokk for kvalitet og nøyaktighet. Det var starten for et godt og vedvarende rykte blandt håndverkere: styrke, holdbarhet , nøyaktighet og pålitelighet. Dette ble DEWALT-navnets varemerke. Den gul/sorte fargen er et varemerke for DEWALTs produkter og tilbehør.