Merchant Logo
Beoordeeld
Uitstekend
Service
4.2
/5

5

4

3

2

1

235

139

32

17

28

451

beoordelingen in het afgelopen jaar

Alle 16,717 beoordelingen worden weergegeven
Vaste klant
9 hours ago
Heel makkelijk boeken en heel overzichtelijk !
1 product gekocht
PK
Peter Koelewijn
1 day ago
Wat Peter Koelewijn zei over Hotels.com NL:
Het is heel gemakkelijk een hotel te zoeken met de filters. Ik ben zelf rolstoel gebruiker en ik kom altijd bij een hotel uit die zonder meerprijs toch de juiste kamer voor mij heeft
1 product gekocht
Vaste klant
1 day ago
First, I already gave you feedback when I was cancelling 8 rooms. It was: enable to cancel 8 rooms in one action, not per room. Second, I wanted to extend the stay from two to three days for this busi
...
Alles lezen
1 product gekocht
Vaste klant
2 days ago
Goede website
1 product gekocht
Vaste klant
3 days ago
Makkelijke website om te zoeken en te reserveren, nog niet teleurgesteld in een gereserveerd hotel!
1 product gekocht
KM
Karin Massier
5 days ago
Wat Karin Massier zei over Hotels.com NL:
Prima zoekfuncties en een uitgebreide en ruime keuze.
1 product gekocht
Vaste klant
5 days ago
Good pricing! And the deals you can use and collect with the night stamps are awesome.
1 product gekocht
FO
Frits Opdam
Uddel
6 days ago
Wat Frits Opdam zei over Hotels.com NL:
Goede overzichtelijke site, mooi hotel gevonden, het sparen voor een gratis overnachting is een pre boven andere sites.
1 product gekocht
Vaste klant
9 days ago
Snel een leuk hotel gevonden en direct geboekt. Handig dat je ooj op de kaart kunt zoeken: kun je gematiets op je route vinden!
1 product gekocht
Vaste klant
11 days ago
Het lukt mij wel om een gewone boeking te maken, maar bij het inwisselen van een van mijn bonus nachten, lukt het mij niet om de boeking te maken. Je krijg telkens een melding dat er een verbindingsfo
...
Alles lezen
1 product gekocht
Over Hotels.com NL
Hotels.com is een toonaangevende aanbieder van hotelaccommodaties wereldwijd. We bieden overal ter wereld duizenden hotels aan, variërend van boetiekhotels en resorts tot B&B's en grote hotelketens. Als je hulp nodig hebt met een bestaande boeking, kun je contact met ons opnemen of onze helponderwerpen bekijken
Alles lezen
407 St John St, London, Greater London, EC1V4EX, United Kingdom
Award

Feefo Trusted Service Awards

Onze onafhankelijke prijzen erkennen de topmerken op het gebied van klantenservice. De winnaars worden bepaald op basis van de beoordelingen die ze van hun klanten krijgen.

Waarom vertrouwen op Feefo-beoordelingen?

Over Hotels.com NL
Hotels.com is een toonaangevende aanbieder van hotelaccommodaties wereldwijd. We bieden overal ter wereld duizenden hotels aan, variërend van boetiekhotels en resorts tot B&B's en grote hotelketens. Als je hulp nodig hebt met een bestaande boeking, kun je contact met ons opnemen of onze helponderwerpen bekijken