Merchant Logo

Hiscox Nederland Beoordelingen

Beoordeeld
Uitstekend

Als toonaangevend verzekeraar verzekeren wij zowel particulieren als ondernemers op maat.

Service
4.1
/5

5

4

3

2

1

23

5

1

1

5

35

beoordelingen in het afgelopen jaar

Alle 59 beoordelingen worden weergegeven
ME
Mehmet
Utrecht
1 month ago
Wat Mehmet zei over Hiscox Nederland:
Duidelijk, transparant en denkend in oplossingen. Ik wilde bij een ander verzekeraar initeel gaan verzekeren (nog geen kennis van Hiscox) en na het lezen van de polis bleek alles wat mijn werk inhield
...
Alles lezen
1 product gekocht
Betrouwbare klant
1 month ago
1 product gekocht
MW
mevrouw J. Wiersma
Gouda
1 month ago
Wat mevrouw J. Wiersma zei over Hiscox Nederland:
duidelijke informatie, eenvoudig een verzekering afgesloten. snelle levering van de polis en overige relevante documenten
1 product gekocht
NI
Niek
Hoofddorp
2 months ago
Wat Niek zei over Hiscox Nederland:
Eenvoudige aanvraag en goede dekking.
1 product gekocht
Betrouwbare klant
2 months ago
ik heb van alles ingevuld op jullie site en daarna niets meer gehoord.
1 product gekocht
Betrouwbare klant
3 months ago
1 product gekocht
Betrouwbare klant
3 months ago
Snel en gemakkelijk een verzekering afgesloten, en dat voor een goede prijs!
1 product gekocht
HH
heer F.J.E. Den Hartog
Ven Zelderheide
3 months ago
Wat heer F.J.E. Den Hartog zei over Hiscox Nederland:
ik ben pas net binnen. Kan er na een maand maar weinig over zeggen. Voor nu is het prima.
1 product gekocht
Betrouwbare klant
3 months ago
Het is makelijk om on-line een verzekering aan te vragen. Informatie over verzekering is helder weergegeven. Keuze opties voor het verder specificeren van de verzekering zijn ook beschikbaar. Polis is
...
Alles lezen
1 product gekocht
Betrouwbare klant
3 months ago
Het is een verzekering en ik heb nog geen claim in hoeven dienen. Vanwaar dan wel een reviewverzoek?
1 product gekocht
Over Hiscox Nederland
Waar het leven soms onzeker is, brengt Hiscox een stukje zekerheid terug. Als toonaangevend verzekeraar verzekeren wij zowel particulieren als ondernemers op maat. We verzekeren risico’s die te complex of te ongebruikelijk zijn voor andere verzekeraars - zoals kunst, uw tweede huis, cyberrisico of uw beroepsaansprakelijkheid. We onderscheiden ons dankzij onze wereldwijde ervaring, gekoppeld aan onze lokale expertise over de Nederlandse markt.
Alles lezen
Eerste verdieping, Arent Janszoon Ernststraat 595B, Amsterdam, North Holland, 1082 LD, Netherlands
Waarom vertrouwen op Feefo-beoordelingen?

Over Hiscox Nederland
Waar het leven soms onzeker is, brengt Hiscox een stukje zekerheid terug. Als toonaangevend verzekeraar verzekeren wij zowel particulieren als ondernemers op maat. We verzekeren risico’s die te complex of te ongebruikelijk zijn voor andere verzekeraars - zoals kunst, uw tweede huis, cyberrisico of uw beroepsaansprakelijkheid. We onderscheiden ons dankzij onze wereldwijde ervaring, gekoppeld aan onze lokale expertise over de Nederlandse markt.