Merchant Logo
Beoordeeld
Uitstekend
Service
4.2
/5

5

4

3

2

1

74

43

10

3

12

142

beoordelingen in het afgelopen jaar

Alle 507 beoordelingen worden weergegeven
Vaste klant
3 days ago
Datum van aankoop: 17/07/2024
Duidelijke informatie en volledigheid
SC
sandra Callerame
3 days ago
Datum van aankoop: 17/07/2024
Wat sandra Callerame zei over Expedia.be:
Très bien rapide et efficace.
NR
Nathalie Raes
4 days ago
Datum van aankoop: 16/07/2024
Wat Nathalie Raes zei over Expedia.be:
Duidelijk overzicht van de beschikbare kamers, duidelijke foto's om een goed beeld te krijgen van de accommodatie die je gaat boeken.
Vaste klant
4 days ago
Datum van aankoop: 13/07/2024
Prima ervaring
Vaste klant
5 days ago
Datum van aankoop: 15/07/2024
Duidelijkere informatie. Hotel wordt opgezocht via booking om daar meer informatie te gaan lezen.
JJ
Jo Jongen
6 days ago
Datum van aankoop: 14/07/2024
Wat Jo Jongen zei over Expedia.be:
Je moet héél goed lezen voor bijkomende kosten. Niet altijd even duidelijk.
Vaste klant
8 days ago
Datum van aankoop: 12/07/2024
Super service
Vaste klant
11 days ago
Datum van aankoop: 09/07/2024
Uitstekkende service.
Vaste klant
11 days ago
Datum van aankoop: 09/07/2024
Overzichtelijk en duidelijk! Snelle boeking.
Vaste klant
12 days ago
Datum van aankoop: 08/07/2024
I had finished my reservation, wanted to pay, the payment stopped because of a technical problem and I couldn’t relaunch the payment. The next day the room was gone.
Merchant Logo
Expedia Social
Expedia.be
12 days ago
Bonjour, Merci pour votre commentaire. Nous vous prions de nous contacter via Facebook ou Twitter afin que nous puissions traiter votre demande si vous avez besoin d'assistance. Vous pouvez également nous contacter au 01 57 32 49 86 depuis la France métropolitaine ou au +33 1 57 32 49 86 depuis l'étranger. Nos conseillers sont à votre écoute du lundi au vendredi de 8h00 à 22h00 et le samedi et dimanche de 9h00 à 19h00. Cordialement. M^
Over Expedia.be
Expedia is een van de meest toonaangevende full-service online reismerken ter wereld waar reizigers gemakkelijk hun reis kunnen plannen en boeken. We willen reizen toegankelijk maken voor iedereen, overal. Als je hulp nodig hebt met een bestaande boeking, kun je contact met ons opnemen of onze helponderwerpen bekijken
Alles lezen
The Angel Building, London, Greater London, EC1V4EX, United Kingdom
Award

Feefo Trusted Service Awards

Onze onafhankelijke prijzen erkennen de topmerken op het gebied van klantenservice. De winnaars worden bepaald op basis van de beoordelingen die ze van hun klanten krijgen.

Waarom vertrouwen op Feefo-beoordelingen?

Over Expedia.be
Expedia is een van de meest toonaangevende full-service online reismerken ter wereld waar reizigers gemakkelijk hun reis kunnen plannen en boeken. We willen reizen toegankelijk maken voor iedereen, overal. Als je hulp nodig hebt met een bestaande boeking, kun je contact met ons opnemen of onze helponderwerpen bekijken