Merchant Logo

Risskov Bilferie NO Reviews

Rated
Excellent

Risskov Bilferie er en av de største tilbyderne av miniferie og helgeturer i Europa.

Service
4.3
/5
Product
4.1
/5

5

4

3

2

1

402

273

64

15

16

770

ratings over the past year

Displaying all 2,368 reviews
OV
Ola Vollan
Nora
6 hours ago
What Ola Vollan said about Risskov Bilferie NO:
Vi klaget på oppholdet allerede dag 2, etter ankomst Karlstad, i mail. Men Risskov sier at vi klaget for sent, vi har fått en bitte liten kompensasjon. Ikke fornøyd.
Product reviews

Date of purchase: 17/05/2024
0
Share
JN
Johan Asmund Noen
7 hours ago
Product reviews

Date of purchase: 18/05/2024
0
Share
Trusted Customer
7 hours ago
Enkel bestilling og betaling via Risskov sine nettsider, hotellet svarte fullt til opplysninger på Risskov. Anbefales
Product reviews

Date of purchase: 17/05/2024
0
Share
Trusted Customer
8 hours ago
Helt ok.
Product reviews

Date of purchase: 17/05/2024
0
Share
Trusted Customer
9 hours ago
Product reviews

Date of purchase: 13/05/2024
0
Share
MJ
Mette Sande Johnson
Eikerapen Gjestegård
1 day ago
What Mette Sande Johnson said about Risskov Bilferie NO:
Sømløs bestillingsløsning og gjennomføring.
Product reviews

Date of purchase: 17/05/2024
0
Share
LL
Lennart Lothe
Drøbak.
1 day ago
What Lennart Lothe said about Risskov Bilferie NO:
Veldig bra.
Product reviews

Date of purchase: 15/05/2024
0
Share
HH
Harald Holst
1 day ago
What Harald Holst said about Risskov Bilferie NO:
Helt ok
Product reviews

Date of purchase: 16/05/2024
0
Share
Trusted Customer
1 day ago
Product reviews

Date of purchase: 16/05/2024
0
Share
TB
Teresa Bednarek
Småby
1 day ago
Product reviews

Date of purchase: 16/05/2024
0
Share
About Risskov Bilferie NO
Risskov Bilferie er en av de største tilbyderne av miniferie og helgeturer i Europa. Hvert år reiser flere enn 275.00 kunder med Risskov Bilferie. Vi synes alle skal unne seg det lille ekstra en gang i blant. Derfor er vår høyeste mål å kunne tilby deg et avbrudd fra hverdagen i form av en miniferie med god mat, spa og wellness.
Read all
Hinterbergstasse 17, 6330Cham, Cham, Zug, 6330, Switzerland
Award

Feefo Trusted Service Awards

Our independent awards recognise the top brands for customer service. Winners are decided based on the ratings they receive from their customers.

Why trust Feefo reviews?

About Risskov Bilferie NO
Risskov Bilferie er en av de største tilbyderne av miniferie og helgeturer i Europa. Hvert år reiser flere enn 275.00 kunder med Risskov Bilferie. Vi synes alle skal unne seg det lille ekstra en gang i blant. Derfor er vår høyeste mål å kunne tilby deg et avbrudd fra hverdagen i form av en miniferie med god mat, spa og wellness.