Merchant Logo

Pitchup - Netherlands Reviews

Rated
Excellent
Service
4.6
/5

5

4

3

2

1

210

86

6

3

3

308

ratings over the past year

Displaying all 1,129 reviews
Trusted Customer
23 hours ago
Werkt prima, goede en snelle afwikkeling
1 product purchased
CR
Conny Raeskin
Deurne
1 day ago
What Conny Raeskin said about Pitchup - Netherlands:
Super makkelijk en vlug reactie.
1 product purchased
Trusted Customer
2 days ago
Op een eenvoudige manier te reserveren, enkel jammer dat je op deze manier de korting misloopt van je campertkaart zoals ACSI
1 product purchased
RM
Robin Metselaar
Rotterdam
4 days ago
What Robin Metselaar said about Pitchup - Netherlands:
Super snel en gemakkelijk reserveren, aanbetalen. Alle reserveringen zijn meteen bevestigd en via mail verzonden.
1 product purchased
Trusted Customer
4 days ago
Overzichtelijk, gemakkelijk
1 product purchased
Trusted Customer
5 days ago
De boeking is prima en makkelijk. Het verblijf moeten we nog afwachten.
1 product purchased
Trusted Customer
5 days ago
What need is say more? As usual a splendid experience.
1 product purchased
WB
Wendy Bakker
6 days ago
What Wendy Bakker said about Pitchup - Netherlands:
Goede site, makkelijk campings vinden in de omgeving die je zoekt snel geregeld
1 product purchased
MB
Marike Burgers
Nijmegen
6 days ago
What Marike Burgers said about Pitchup - Netherlands:
Zeer makkelijk en duidelijk
1 product purchased
Trusted Customer
7 days ago
Je hebt gegarandeerd een reservering terwijl dat op de eigen sites van de campings vaak niet lukt. En je krijgt snel een emailbevestiging vervolgens. Deze kun je dan laten zien op beoogde adres. Werk
...
Read all
1 product purchased
About Pitchup - Netherlands
Boek meer dan 3000 campings, glampsites en vakantieparken op Pitchup.com. We bieden een groot aantal buitenvakanties, van caravans en lodges tot tenten en wigwams in 57 landen in Europa, Noord- en Zuid-Amerika, Australië en Afrika.
Read all
3 Princton Court, 53 - 55 Felsham Road, London, Greater London, SW15 1AZ, United Kingdom
Award

Feefo Trusted Service Awards

Our independent awards recognise the top brands for customer service. Winners are decided based on the ratings they receive from their customers.

Why trust Feefo reviews?

About Pitchup - Netherlands
Boek meer dan 3000 campings, glampsites en vakantieparken op Pitchup.com. We bieden een groot aantal buitenvakanties, van caravans en lodges tot tenten en wigwams in 57 landen in Europa, Noord- en Zuid-Amerika, Australië en Afrika.