Merchant Logo

Pitchup - Denmark Reviews

Rated
Exceptional

Book mere end 3.000 campingpladser, glanssteder og ferieparker i 57 lande i Europa, Amerika, Australien og Afrika

Service
4.9
/5

5

4

3

2

1

7

1

0

0

0

8

ratings over the past year

Displaying all 69 reviews
PS
Per Selmose
Fecamp
1 day ago
Date of purchase: 21/07/2024
What Per Selmose said about Pitchup - Denmark:
Hurtig hjælp til at finde og booke plads på en campingplads
TL
Tina Larsen
10 days ago
Date of purchase: 12/07/2024
What Tina Larsen said about Pitchup - Denmark:
Forståelig app - der oversætter alt til mit sprog.
KJ
Kristine Johansen
18 days ago
Date of purchase: 04/07/2024
BA
Benno Andreasen
1 month ago
Date of purchase: 31/05/2024
What Benno Andreasen said about Pitchup - Denmark:
Super nemt.
BK
Brian Kristiansen
Åbenrå
3 months ago
Date of purchase: 15/04/2024
What Brian Kristiansen said about Pitchup - Denmark:
Vi bestilte en standplads og det gik uden problem nu venter vi bare på at vi skal af sted til Italien . Fik hurtigt en tilbage melding om at pladsen var booket .
MJ
Marlene Jensen
Køge
3 months ago
Date of purchase: 26/03/2024
What Marlene Jensen said about Pitchup - Denmark:
Super ..nem at overskue og nemt at bestille overnatning
GV
Gitte Vinther
Middelfart, Danmark
11 months ago
Date of purchase: 22/08/2023
What Gitte Vinther said about Pitchup - Denmark:
Det er så nemt at bestille via Pitchup og det virker bare 100%. Har brugt det 8 gange på vores 14 dages ferie, hvor vi har forudbestilt campingpladser i Frankrig, Holland og Tyskland.
HD
Hanne Damsgaard
11 months ago
Date of purchase: 13/08/2023
What Hanne Damsgaard said about Pitchup - Denmark:
Skøn plads med rene faciliteter, venligt imødekommende værter. Vi følte os godt tilpas, havde hund med, som også var velkommen. Pladsen er både til skygge og sol, brugte pladsens vaskemaskine og tørre
...
Read all
Trusted Customer
1 year ago
Date of purchase: 18/07/2023
Det har fungeret rigtig godt for mig.
JT
Jane Trauelsen
1 year ago
Date of purchase: 13/07/2023
What Jane Trauelsen said about Pitchup - Denmark:
Super nemt at bestille og hurtig svar på om det er bestilt. Skulle have en campingsplads til kl 14 samme dag da vi gerne ville længere sydpå og fandt et sted ved 8 tiden og Ca 15 min efter var vores
...
Read all
About Pitchup - Denmark
Book mere end 3.000 campingpladser, glampsites og ferieparker på Pitchup.com. Vi har et væld af udendørsferier fra campingvogne og indgiver til teltpladser og wigwams i 57 lande i Europa, Amerika, Australien og Afrika.
Read all
3 Princton Court, 53-55 Felsham Road, London, Greater London, SW15 1AZ, United Kingdom
Why trust Feefo reviews?

About Pitchup - Denmark
Book mere end 3.000 campingpladser, glampsites og ferieparker på Pitchup.com. Vi har et væld af udendørsferier fra campingvogne og indgiver til teltpladser og wigwams i 57 lande i Europa, Amerika, Australien og Afrika.