Merchant Logo

Mathmos: opfinderne af lavalampen Reviews

Rated
Excellent

Mathmos, grundlagt af opfinderen af lavalampen Edward Craven-Walker, har produceret lavalamper i Storbritannien siden 1963.

Service
4.5
/5
Product
4.3
/5

5

4

3

2

1

19

0

1

2

1

23

ratings over the past year

Displaying all 190 reviews
SR
sharmishta reimers
1 month ago
Product reviews

Date of purchase: 31/03/2024
0
Share
KJ
Kurt Mattesen jacobsen
2 months ago
What Kurt Mattesen jacobsen said about Mathmos: opfinderne af lavalampen:
Super lækkert produkt. Har længe ønsket mig sådan en, og nu fik jeg en af min kone i gave.
Product reviews

Date of purchase: 26/01/2024
0
Share
AR
Atlas Ankjær
2 months ago
Uploaded media
What Atlas Ankjær said about Mathmos: opfinderne af lavalampen:
Lavalampen virker ikke... Pæren er ikke kraftig nok til at varme op, så den bobler ikke. Heller ikke efter at være tændt i 6 timer, som jeres kundeservice anbefaler. Jeg er skuffet!
Product reviews

Date of purchase: 01/03/2024
0
Share
Trusted Customer
3 months ago
Nem og overskuelig bestilling, og hurtig levering
Date of purchase: 09/02/2024
0
Share
Trusted Customer
3 months ago
Lynhurtig levering af pærer og de virker perfekt til Lava Lampen
Product reviews

Date of purchase: 05/02/2024
0
Share
Trusted Customer
3 months ago
Fast delivery. Lamp was carefully packed. Amazing looking product. Will happily buy more from your store!
Product reviews

Date of purchase: 15/01/2024
0
Share
AG
Anja Skodborg Gade
3 months ago
What Anja Skodborg Gade said about Mathmos: opfinderne af lavalampen:
Super flot lampe med sikker og hurtig levering Lever fuldt ud op til min forventning.
Product reviews

Date of purchase: 18/01/2024
0
Share
CH
Christina
Østjylland
4 months ago
What Christina said about Mathmos: opfinderne af lavalampen:
Hurtig forsendelse.
Product reviews

Date of purchase: 09/12/2023
0
Share
CY
Carina Høyer
4 months ago
What Carina Høyer said about Mathmos: opfinderne af lavalampen:
Fantastisk flotte lamper
Product reviews

Date of purchase: 09/12/2023
0
Share
Trusted Customer
4 months ago
God service, ingen problemer med bestilling, hurtig levering
Product reviews

Date of purchase: 04/12/2023
0
Share
About Mathmos: opfinderne af lavalampen
Lavalamperne blev opfundet af Mathmos' grundlægger Edward Craven-Walker i 1963 og er blevet fremstillet i Storbritannien lige siden. Med over 60 års viden og passion har Mathmos designet og fremstillet de bedste lavalamper, der findes. Med en uovertruffen, langtidsholdbar formel og et omfattende udvalg af reservedele er Mathmos-lavalamper designet til at flyde i årevis.
Read all
Unit 3, 19 Willis Way, Poole, Dorset, BH15 3SS, United Kingdom
Why trust Feefo reviews?

About Mathmos: opfinderne af lavalampen
Lavalamperne blev opfundet af Mathmos' grundlægger Edward Craven-Walker i 1963 og er blevet fremstillet i Storbritannien lige siden. Med over 60 års viden og passion har Mathmos designet og fremstillet de bedste lavalamper, der findes. Med en uovertruffen, langtidsholdbar formel og et omfattende udvalg af reservedele er Mathmos-lavalamper designet til at flyde i årevis.