Merchant Logo

ManyPets Sverige Reviews

ManyPets erbjuder unika försäkringar för alla hundar och katter, oavsett ras eller ålder.

Service
0
/5

5

4

3

2

1

0

0

0

0

0

0

ratings over the past year

Displaying all 6,118 reviews
Trusted Customer
1 year ago
Jag rekommenderar Many Pets för deras snabba hantering av ärenden, dock hoppas jag att kostnaden för tjänsten minskar i framtiden.
1 product purchased
Trusted Customer
1 year ago
Enkel kontakt via mail.
1 product purchased
Trusted Customer
1 year ago
Rörig handläggning. Ni går ut med att ni inte behöver vetrinärintyg men efterfrågar det ändå. Hade inte koll på karenstider. Många personer i samma ärende varav en del förstod vad jag förklarade medan
...
Read all
1 product purchased
Trusted Customer
1 year ago
Snabbt svar, smidigt att kontakta de och snabb återkoppling. Även snabbt beslut om ersättningen och insättning av pengarna på kontot. Lätta att ha att göra med och trevliga.
1 product purchased
Trusted Customer
1 year ago
Mycket bra
1 product purchased
Trusted Customer
1 year ago
Snabb när det gäller direktreglering
1 product purchased
MA
Marianne Annadotter
Falun
1 year ago
What Marianne Annadotter said about ManyPets Sverige:
Enkelt att anmäla med det nya formuläret och snabb utbetalning
1 product purchased
CA
Cathrine
1 year ago
What Cathrine said about ManyPets Sverige:
Smidig direktreglering hos veterinären!
1 product purchased
Trusted Customer
1 year ago
Som vanligt snabbt och okompliserat
1 product purchased
Trusted Customer
1 year ago
Snabb handledningstid
1 product purchased
About ManyPets Sverige
ManyPets erbjuder unika försäkringar för hund och katt med marknadens högsta ersättning, lägsta självrisk med lättillgänglig och personlig service. Vi finns här för dig och ditt husdjur.
Read all
1 - 10 Summers Street, London, Greater London, EC1R 5BD, United Kingdom
Why trust Feefo reviews?

About ManyPets Sverige
ManyPets erbjuder unika försäkringar för hund och katt med marknadens högsta ersättning, lägsta självrisk med lättillgänglig och personlig service. Vi finns här för dig och ditt husdjur.