Merchant Logo

Expedia NO Reviews

Rated
Excellent

Leter du etter reiseinspirasjon til ditt ferieopphold, gjør Expedia det enkelt å finne en reise som passer for deg.

Service
4
/5

5

4

3

2

1

0

1

0

0

0

1

ratings over the past year

Displaying all 18,129 reviews
Trusted Customer
6 months ago
Great site
1 product purchased
TH
Terje Halvorsen
4 years ago
What Terje Halvorsen said about Expedia NO:
God tilbakemelding .
1 product purchased
XH
Xuan Hai
4 years ago
What Xuan Hai said about Expedia NO:
Bra
1 product purchased
CU
Customer
4 years ago
What Customer said about Expedia NO:
Staff was very understanding and helpful.
1 product purchased
Trusted Customer
4 years ago
No service
Merchant Logo
Expedia
Expedia NO
4 years ago
Hi, I am sorry to hear this. I have reached out to you via email for more information. With kinds regards, ^L
1 product purchased
Trusted Customer
4 years ago
Kjempe fornøyd. Fikk ikke bestilt på nett så jeg ringte kundeservice og reisen var i boks, fly og hotel på 10 min.
1 product purchased
EK
Eidsvik Karsten
To day at Fukuoka area, Japan
4 years ago
What Eidsvik Karsten said about Expedia NO:
I will nbay again
1 product purchased
PH
Paul Olav Huse
4 years ago
What Paul Olav Huse said about Expedia NO:
Enkel og grei måte å bestille hotell på. Bra beskrivelse av hotellets fasiliteter.
1 product purchased
Trusted Customer
4 years ago
Dere tilbyr en bil på Alicante flyplass som må henes på Almeria flyplass.
Merchant Logo
Expedia
Expedia NO
4 years ago
Hei, takk for tilbakemeldingen. Beklager at siden viser feil informasjon om flyplassen. Jeg vil sende deg en e-post med mer informasjon og for å hjelpe deg videre. Med Vennlig Hilsen, ^H
1 product purchased
Trusted Customer
4 years ago
First time but so far so good 😊!
1 product purchased
About Expedia NO
Vi er hele verdens reiseplattform. Vårt mål er å gjøre verden litt mindre. Vi er et av verdens største teknologiselskaper. Reiser knytter oss sammen kulturelt, emosjonelt og fysisk, ikke på en enhet eller via en skjerm, men i den ekte verden.
Read all
The Angel Building, 407 St John Street, London, City of London, EC1V 4EX, United Kingdom
Why trust Feefo reviews?

About Expedia NO
Vi er hele verdens reiseplattform. Vårt mål er å gjøre verden litt mindre. Vi er et av verdens største teknologiselskaper. Reiser knytter oss sammen kulturelt, emosjonelt og fysisk, ikke på en enhet eller via en skjerm, men i den ekte verden.