Merchant Logo

Mathmos: opfinderne af lavalampen Anmeldelser

Bedømt
Fremragende

Mathmos, grundlagt af opfinderen af lavalampen Edward Craven-Walker, har produceret lavalamper i Storbritannien siden 1963.

Service
4.5
/5
Produkt
4.3
/5

5

4

3

2

1

19

0

1

2

1

23

bedømmelseri det seneste år

Viser alle 190 anmeldelser
SR
sharmishta reimers
1 month ago
Produktanmeldelser

Købsdato: 31/03/2024
0
Del
KJ
Kurt Mattesen jacobsen
1 month ago
Hvad Kurt Mattesen jacobsen sagde om Mathmos: opfinderne af lavalampen:
Super lækkert produkt. Har længe ønsket mig sådan en, og nu fik jeg en af min kone i gave.
Produktanmeldelser

Købsdato: 26/01/2024
0
Del
AR
Atlas Ankjær
2 months ago
Uploadede medier
Hvad Atlas Ankjær sagde om Mathmos: opfinderne af lavalampen:
Lavalampen virker ikke... Pæren er ikke kraftig nok til at varme op, så den bobler ikke. Heller ikke efter at være tændt i 6 timer, som jeres kundeservice anbefaler. Jeg er skuffet!
Produktanmeldelser

Købsdato: 01/03/2024
0
Del
Pålidelig kunde
2 months ago
Nem og overskuelig bestilling, og hurtig levering
Købsdato: 09/02/2024
0
Del
Pålidelig kunde
3 months ago
Lynhurtig levering af pærer og de virker perfekt til Lava Lampen
Produktanmeldelser

Købsdato: 05/02/2024
0
Del
Pålidelig kunde
3 months ago
Fast delivery. Lamp was carefully packed. Amazing looking product. Will happily buy more from your store!
Produktanmeldelser

Købsdato: 15/01/2024
0
Del
AG
Anja Skodborg Gade
3 months ago
Hvad Anja Skodborg Gade sagde om Mathmos: opfinderne af lavalampen:
Super flot lampe med sikker og hurtig levering Lever fuldt ud op til min forventning.
Produktanmeldelser

Købsdato: 18/01/2024
0
Del
CH
Christina
Østjylland
4 months ago
Hvad Christina sagde om Mathmos: opfinderne af lavalampen:
Hurtig forsendelse.
Produktanmeldelser

Købsdato: 09/12/2023
0
Del
CY
Carina Høyer
4 months ago
Hvad Carina Høyer sagde om Mathmos: opfinderne af lavalampen:
Fantastisk flotte lamper
Produktanmeldelser

Købsdato: 09/12/2023
0
Del
Pålidelig kunde
4 months ago
God service, ingen problemer med bestilling, hurtig levering
Produktanmeldelser

Købsdato: 04/12/2023
0
Del
Om Mathmos: opfinderne af lavalampen
Lavalamperne blev opfundet af Mathmos' grundlægger Edward Craven-Walker i 1963 og er blevet fremstillet i Storbritannien lige siden. Med over 60 års viden og passion har Mathmos designet og fremstillet de bedste lavalamper, der findes. Med en uovertruffen, langtidsholdbar formel og et omfattende udvalg af reservedele er Mathmos-lavalamper designet til at flyde i årevis.
Læs alle
Unit 3, 19 Willis Way, Poole, Dorset, BH15 3SS, United Kingdom
Hvorfor stole på Feefo-anmeldelser?

Om Mathmos: opfinderne af lavalampen
Lavalamperne blev opfundet af Mathmos' grundlægger Edward Craven-Walker i 1963 og er blevet fremstillet i Storbritannien lige siden. Med over 60 års viden og passion har Mathmos designet og fremstillet de bedste lavalamper, der findes. Med en uovertruffen, langtidsholdbar formel og et omfattende udvalg af reservedele er Mathmos-lavalamper designet til at flyde i årevis.