Merchant Logo

Le Boat Beoordelingen

Beoordeeld
Uitstekend
Service
4.5
/5
Product
4.4
/5

5

4

3

2

1

3

0

1

0

0

4

beoordelingen in het afgelopen jaar

4 van 131 beoordelingen worden weergegeven
Tijd:
Afgelopen jaar
Betrouwbare klant
8 months ago
Boot was schoon, goede ontvangst en duidelijke uitleg van technicus. Ook bij retour inleveren snelle en prettige afhandeling
Merchant Logo
Votre équipe Le Boat
Le Boat
8 months ago
Hallo Murielle, Leuk te lezen dat alles heel vlot verlopen is bij het inchecken en uitchecken en dat u tevreden was over de boot. Graag tot ziens aan boord! Anna van Le Boat team.
Productbeoordelingen

Datum van aankoop: 08/09/2023
0
Delen
Betrouwbare klant
9 months ago
Alles was zeer goed geregeld. Kleine technische problemen werden snel verholpen. Jammer dat we een iets ouder type boot hadden zonder 230 Volt generator.
Merchant Logo
Le Boat
Le Boat
7 months ago
Beste Le Boater, Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn verheugd dat u hebt genoten van ontspanning in deze fantastische omgeving. Onze excuses voor de technische problemen; we zijn blij dat we ze snel hebben kunnen oplossen. We nemen uw opmerkingen ter harte over het ontbreken van een 230 Volt generator op de boot en zullen streven naar verbeteringen in de toekomst. We nodigen u ook uit om onze verschillende boten te ontdekken, variërend van de Budget- tot Premium-reeks, met modellen die zijn uitgerust met generators. Dank u voor uw begrip en we hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een nog betere ervaring. Anna van Le Boat
Productbeoordelingen

Datum van aankoop: 29/07/2023
0
Delen
Betrouwbare klant
9 months ago
Zeker. Heel vriendelijk, attent en alles duidelijk uitgelegd.
Merchant Logo
Le Boat
Le Boat
9 months ago
Hallo, dank u voor uw positieve feedback over het werk van ons team in Decize. We zijn blij dat u genoten hebt van uw vaarvakantie in Nivernais & Loire aan boord van Calypso. Graag tot ziens aan boord! Anna van Le Boat team.
Datum van aankoop: 14/07/2023
0
Delen
ER
Edwin van Rennes
10 months ago
Wat Edwin van Rennes zei over Le Boat:
Het inchecken gebeurde veel te laat echter verder goed geregeld
Merchant Logo
Le Boat
Le Boat
9 months ago
Hallo Edwin, Dank u voor uw positieve feedback. We houden zeker rekening met uw opmerkingen en geven deze onmiddellijk door aan onze basis. Graag tot ziens aan boord! Anna van Le Boat
Productbeoordelingen

Datum van aankoop: 21/06/2023
0
Delen
Over Le Boat
Le Boat – de breedste selectie van vaarvakanties in Europa. Ontdek de schoonheid van Europa´s meren, rivieren en kanalen, de omliggende dorpen en het platteland – allemaal vanuit het unieke perspectief van je eigen zonneterras. Varen is een prachtige manier om te ontspannen en te genieten van quality time met familie en vrienden en je hebt geen ervaring nodig om te kunnen varen met Le Boat.
Alles lezen
Karel Doormanstraat 331-4, Rotterdam, South Holland, 3012 GH, Netherlands
Waarom vertrouwen op Feefo-beoordelingen?

Over Le Boat
Le Boat – de breedste selectie van vaarvakanties in Europa. Ontdek de schoonheid van Europa´s meren, rivieren en kanalen, de omliggende dorpen en het platteland – allemaal vanuit het unieke perspectief van je eigen zonneterras. Varen is een prachtige manier om te ontspannen en te genieten van quality time met familie en vrienden en je hebt geen ervaring nodig om te kunnen varen met Le Boat.