Merchant Logo

Le Boat Beoordelingen

Beoordeeld
Uitzonderlijk
Service
4.8
/5
Product
4.4
/5

5

4

3

2

1

10

3

0

0

0

13

beoordelingen in het afgelopen jaar

13 van 371 beoordelingen worden weergegeven
Tijd:
Afgelopen jaar
MH
Marino van Hulle
Nieuwpoort
6 days ago
Wat Marino van Hulle zei over Le Boat:
Top
Productbeoordelingen

Datum van aankoop: 06/05/2024
0
Delen
Betrouwbare klant
12 days ago
We kregen voldoende uitleg bij check-in en een test om met de boot te varen, dat lukt heel goed. De service is goed, het personeel héél vriendelijk en behulpzaam. In geval van een probleem, bel je d
...
Alles lezen
Productbeoordelingen

Datum van aankoop: 27/04/2024
0
Delen
JL
Joris van Laer
Leuven
13 days ago
Wat Joris van Laer zei over Le Boat:
Een 10. Voor heel het team ! Service, vakmanschap en verpakt in vriendelijkheid. Een goed gevoel.
Productbeoordelingen

Datum van aankoop: 01/05/2024
0
Delen
Betrouwbare klant
20 days ago
Al 16 jaar geen probleem.
Productbeoordelingen

Datum van aankoop: 20/04/2024
0
Delen
Betrouwbare klant
25 days ago
Datum van aankoop: 03/04/2024
0
Delen
KK
Katrien De koninck
Erps-Kwerps
27 days ago
Productbeoordelingen

Datum van aankoop: 01/04/2024
0
Delen
MS
Maxime de Schryver
Dikkelvenne
1 month ago
Wat Maxime de Schryver zei over Le Boat:
Heel goede service. Direct ter beschikking in geval van vragen. Steeds tot uw dienst. Heel goede en vriendelijke begeleiding.
Productbeoordelingen

Datum van aankoop: 01/04/2024
0
Delen
LB
Luc Broos
Antwerpen
7 months ago
Wat Luc Broos zei over Le Boat:
Zeer vriendelijke crew, boot perfect in orde.
Merchant Logo
Le Boat
Le Boat
7 months ago
Beste Luc, Dank u wel voor uw positieve feedback! We zijn verheugd dat u een zeer leuke ervaring heeft gehad en dat u het levendige verhaal door de sluizen hebt gewaardeerd. Het doet ons plezier te horen dat u onze vriendelijke bemanning waardeerde en dat de boot perfect in orde was. We hopen u in de toekomst opnieuw aan boord te mogen verwelkomen voor een even plezierige ervaring. Anna van Le Boat
Productbeoordelingen

Datum van aankoop: 24/09/2023
0
Delen
RH
Ronny Heeren
Hasselt
8 months ago
Wat Ronny Heeren zei over Le Boat:
Zeer vriendelijke Le Boat - medewerkers
Merchant Logo
Le Boat
Le Boat
7 months ago
Hallo Ronny, We zijn erg blij om te horen dat u genoten heeft van uw achtste achtereenvolgende vaarvakantie! We zijn erg blij dat u van onze service heeft genoten en dat u de vriendelijkheid van ons personeel heeft opgemerkt. Bedankt voor uw loyaliteit en voor het delen van uw positieve ervaring met ons. We kijken ernaar uit om u volgend jaar voor de negende keer te verwelkomen voor alweer een fantastische vakantie. Graag tot ziens aan boord! Anna van Le Boat team.
Productbeoordelingen

Datum van aankoop: 28/08/2023
0
Delen
Betrouwbare klant
9 months ago
Top service, uitvoerige uitleg bij in checken en bij praktische start met de boot. Gasfles was op tijdens onze reis, na een telefoontje kwamen ze direct met een nieuwe bus. Eerste klas.
Merchant Logo
Le Boat
Le Boat
7 months ago
Beste Le Boater, We zijn erg blij om te horen dat uw vakantie van een week een geweldig avontuur was! We zijn blij dat u tevreden was met onze service en de gedetailleerde uitleg die u kreeg bij het inchecken en te water laten. We verontschuldigen ons voor het ongemak veroorzaakt door de gasfles, maar zijn blij dat we het probleem snel konden oplossen. Bedankt voor uw positieve feedback en compliment. We hopen u in de toekomst weer aan boord te mogen verwelkomen voor een onvergetelijke ervaring. Graag tot ziens aan boord! Anna van Le Boat.
Productbeoordelingen

Datum van aankoop: 28/07/2023
0
Delen
Over Le Boat
Le Boat – de breedste selectie van vaarvakanties in Europa. Ontdek de schoonheid van Europa´s meren, rivieren en kanalen, de omliggende dorpen en het platteland – allemaal vanuit het unieke perspectief van je eigen zonneterras. Varen is een prachtige manier om te ontspannen en te genieten van quality time met familie en vrienden en je hebt geen ervaring nodig om te kunnen varen met Le Boat.
Alles lezen
Karel Doormanstraat 331-4, Rotterdam, South Holland, 3012 GH, Netherlands
Waarom vertrouwen op Feefo-beoordelingen?

Over Le Boat
Le Boat – de breedste selectie van vaarvakanties in Europa. Ontdek de schoonheid van Europa´s meren, rivieren en kanalen, de omliggende dorpen en het platteland – allemaal vanuit het unieke perspectief van je eigen zonneterras. Varen is een prachtige manier om te ontspannen en te genieten van quality time met familie en vrienden en je hebt geen ervaring nodig om te kunnen varen met Le Boat.