Merchant Logo

NOVASOL-Denmark Reviews

Rated
Excellent

90%

recommends

Service
4.1
/5
Product
4
/5

5

4

3

2

1

11,034

8,160

3,076

874

1,187

24,331

ratings over the past year

26,380 out of 100,659 reviews
Time:
Past year
HE
Henrik
6900
5 hours ago
Date of purchase: 22/06/2024

Recommends

Product reviews

0
Share
Trusted Customer
5 hours ago
Date of purchase: 15/06/2024

Recommends

Product reviews

0
Share
RJ
Rya og Jens
Holstebro
6 hours ago
Date of purchase: 21/06/2024

Recommends

What Rya og Jens said about NOVASOL-Denmark:
Da vi ringede til service fik vi efter en del ventetid kontakt og de ringede tilbage med de oplysninger vi havde forespurgt, havde der været en velkommen mappe på stedet havde det ikke været nødvendig
...
Read all
0
Share
MA
Mads
6 hours ago
Date of purchase: 21/06/2024

Recommends

What Mads said about NOVASOL-Denmark:
Ganske lige til.Kunne dog være dejligt hvis checklisten for rengøre og koden til nøgleboksen blev inkluderet i påmindelsen på check-ud således at alt er samlet i en enkelt besked frem for at man skal
...
Read all
Product reviews

0
Share
HL
Heidi L.
6 hours ago
Date of purchase: 22/06/2024

Recommends

Product reviews

0
Share
AK
Allan Kornum
Silkeborg
6 hours ago
Date of purchase: 22/06/2024

Recommends

What Allan Kornum said about NOVASOL-Denmark:
Jeg har skrevet ja til at booke igennem Novasol næste år, men det kommer an på afslutningen på denne sag.
0
Share
Trusted Customer
7 hours ago
Date of purchase: 22/06/2024

Recommends

Product reviews

0
Share
Trusted Customer
7 hours ago
Date of purchase: 22/06/2024

Recommends

Har ikke haft meget kontakt med novasol, men den jeg har haft er fin nok,
0
Share
Trusted Customer
7 hours ago
Date of purchase: 22/06/2024

Recommends

Product reviews

0
Share
Trusted Customer
7 hours ago
Date of purchase: 22/06/2024

Recommends

Product reviews

0
Share
About NOVASOL-Denmark
NOVASOL er siden 1968 blevet en international virksomhed, som nu ikke kun tilbyder sommerhusudlejning i de skandinaviske lande, men på tværs af hele Europa. Det store udvalg sikre, at såvel børnefamilier, par, venner, storfamilien og andre rejsegrupper kan finde den helt rette feriebolig hos os. Uanset om det er et klassisk dansk sommerhus, en moderne villa med pool, en enkel hytte i fjeldene eller en ferielejlighed tæt på byliv I søger efter, vil I kunne finde det lige her.
Read all
Grabenweg 71, Innsbruck, Tyrol (Tirol), 6020, Austria
Award

Feefo Trusted Service Awards

Our independent awards recognise the top brands for customer service. Winners are decided based on the ratings they receive from their customers.

Why trust Feefo reviews?

About NOVASOL-Denmark
NOVASOL er siden 1968 blevet en international virksomhed, som nu ikke kun tilbyder sommerhusudlejning i de skandinaviske lande, men på tværs af hele Europa. Det store udvalg sikre, at såvel børnefamilier, par, venner, storfamilien og andre rejsegrupper kan finde den helt rette feriebolig hos os. Uanset om det er et klassisk dansk sommerhus, en moderne villa med pool, en enkel hytte i fjeldene eller en ferielejlighed tæt på byliv I søger efter, vil I kunne finde det lige her.