Merchant Logo

NOVASOL-Denmark Reviews

Rated
Excellent

90%

recommends

Service
4.1
/5
Product
4.1
/5

5

4

3

2

1

11,315

8,059

3,039

862

1,185

24,460

ratings over the past year

24,454 out of 92,570 reviews
Time:
Past year
Trusted Customer
17 hours ago
Date of purchase: 16/06/2024

Recommends

Det er vel ok, som alle andre booking steder
0
Share
AR
Annelise Kjær
17 hours ago
Date of purchase: 15/06/2024

Does not recommend

Product reviews

0
Share
MA
Marianne
Harlev J
19 hours ago
Date of purchase: 15/06/2024

Recommends

Product reviews

0
Share
JI
Jill
Skjern
19 hours ago
Date of purchase: 08/06/2024

Recommends

What Jill said about NOVASOL-Denmark:
Vi har altid haft gode oplevelser med Novasol.
Product reviews

0
Share
Trusted Customer
19 hours ago
Date of purchase: 15/06/2024

Recommends

Det er for svært at komme i kontakt med en medarbejder pr. telefon. Den elektroniske stemme man kommer i kontakt med, kan aldrig forstå hvad problemet er.
0
Share
SA
Sarah
Skærbæk
19 hours ago
Date of purchase: 15/06/2024

Recommends

0
Share
Trusted Customer
19 hours ago
Date of purchase: 16/06/2024

Recommends

Dejligt at der var hurtig hjælp til at få internet igen
0
Share
Trusted Customer
17 hours ago
Date of purchase: 16/06/2024

Recommends

Product reviews

0
Share
Trusted Customer
19 hours ago
Date of purchase: 16/06/2024

Recommends

Product reviews

0
Share
Trusted Customer
20 hours ago
Date of purchase: 08/06/2024

Does not recommend

750 kr for en ombooking er for meget. Iflg. skulle afregne rengøring ved ankomst, men der var ingen til at tage imod. Lejebeviset angiver at el er indregnet, men ejeren kræver betaling for el særskilt
...
Read all
0
Share
About NOVASOL-Denmark
NOVASOL er siden 1968 blevet en international virksomhed, som nu ikke kun tilbyder sommerhusudlejning i de skandinaviske lande, men på tværs af hele Europa. Det store udvalg sikre, at såvel børnefamilier, par, venner, storfamilien og andre rejsegrupper kan finde den helt rette feriebolig hos os. Uanset om det er et klassisk dansk sommerhus, en moderne villa med pool, en enkel hytte i fjeldene eller en ferielejlighed tæt på byliv I søger efter, vil I kunne finde det lige her.
Read all
Grabenweg 71, Innsbruck, Tyrol (Tirol), 6020, Austria
Award

Feefo Trusted Service Awards

Our independent awards recognise the top brands for customer service. Winners are decided based on the ratings they receive from their customers.

Why trust Feefo reviews?

About NOVASOL-Denmark
NOVASOL er siden 1968 blevet en international virksomhed, som nu ikke kun tilbyder sommerhusudlejning i de skandinaviske lande, men på tværs af hele Europa. Det store udvalg sikre, at såvel børnefamilier, par, venner, storfamilien og andre rejsegrupper kan finde den helt rette feriebolig hos os. Uanset om det er et klassisk dansk sommerhus, en moderne villa med pool, en enkel hytte i fjeldene eller en ferielejlighed tæt på byliv I søger efter, vil I kunne finde det lige her.