Merchant Logo

NOVASOL-Denmark Reviews

Rated
Excellent

91%

recommends

Service
4.2
/5
Product
4.1
/5

5

4

3

2

1

12,529

7,514

2,787

823

1,204

24,857

ratings over the past year

24,857 out of 90,681 reviews
Time:
Past year
Trusted Customer
7 hours ago

Recommends

Date of purchase: 11/05/2024
0
Share
HE
Henrik
Kolding
7 hours ago

Recommends

What Henrik said about NOVASOL-Denmark:
Mangler en slutafregning her en uge efter vi checkede ud
Product reviews

Date of purchase: 14/05/2024
0
Share
SR
Søren
Danmark
7 hours ago

Recommends

Date of purchase: 19/05/2024
0
Share
LJ
Louis Jensen
Kolding
8 hours ago

Recommends

Product reviews

Date of purchase: 18/05/2024
0
Share
Trusted Customer
8 hours ago

Recommends

Okay fin oplevelse med bookning ..
Date of purchase: 12/05/2024
0
Share
KJ
Kjeld
Spøttrup salling
8 hours ago

Recommends

Product reviews

Date of purchase: 12/05/2024
0
Share
BE
Bettina
Gedsted
9 hours ago

Recommends

What Bettina said about NOVASOL-Denmark:
Vi bestilte vores ferie allerede i efteråret 2023 - kort tid efter opdagede vi at vores hus var faldet betydeligt i pris, vi forsøgte derfor at få reduceret vores pris, men fik at vide, at det ikke va
...
Read all
Date of purchase: 12/05/2024
0
Share
CH
Charlotte
Søften
9 hours ago

Recommends

Product reviews

Date of purchase: 12/05/2024
0
Share
Trusted Customer
9 hours ago

Recommends

Product reviews

Date of purchase: 17/05/2024
0
Share
Trusted Customer
9 hours ago

Recommends

Der er meget uhensigtsmæssigt at skulle køre til Rømø for at hente nøglen til sommerhuset for så at køre retur til Arrild, især når man kommer kørende sydfra. Det må der kunne findes en bedre løsning
...
Read all
Product reviews

Date of purchase: 12/05/2024
0
Share
About NOVASOL-Denmark
NOVASOL er siden 1968 blevet en international virksomhed, som nu ikke kun tilbyder sommerhusudlejning i de skandinaviske lande, men på tværs af hele Europa. Det store udvalg sikre, at såvel børnefamilier, par, venner, storfamilien og andre rejsegrupper kan finde den helt rette feriebolig hos os. Uanset om det er et klassisk dansk sommerhus, en moderne villa med pool, en enkel hytte i fjeldene eller en ferielejlighed tæt på byliv I søger efter, vil I kunne finde det lige her.
Read all
Grabenweg 71, Innsbruck, Tyrol (Tirol), 6020, Austria
Award

Feefo Trusted Service Awards

Our independent awards recognise the top brands for customer service. Winners are decided based on the ratings they receive from their customers.

Why trust Feefo reviews?

About NOVASOL-Denmark
NOVASOL er siden 1968 blevet en international virksomhed, som nu ikke kun tilbyder sommerhusudlejning i de skandinaviske lande, men på tværs af hele Europa. Det store udvalg sikre, at såvel børnefamilier, par, venner, storfamilien og andre rejsegrupper kan finde den helt rette feriebolig hos os. Uanset om det er et klassisk dansk sommerhus, en moderne villa med pool, en enkel hytte i fjeldene eller en ferielejlighed tæt på byliv I søger efter, vil I kunne finde det lige her.