Merchant Logo

Watco Poland Bewertung

Wiodący dostawca farb do posadzek przemysłowych, materiałów naprawczych i produktów antypoślizgowych

Service
5
/5
Produkt
5
/5

5

4

3

2

1

6

0

0

0

0

6

Bewertungen im vergangenen Jahr

Alle 6 Bewertungen anzeigen
AP
Adam Ploskonka
19 days ago
Kaufdatum: 18/06/2024
Das sagte Adam Ploskonka über Watco Poland:
Bardzo miła rozmowa telefoniczna i szybko zrealizowane zamówienie dzięki pani z obsługi pani Anecie
Produktbewertungen

0
Teilen
ZS
Zbigniew Polański
1 month ago
Kaufdatum: 22/05/2024
Das sagte Zbigniew Polański über Watco Poland:
szybka dostawa, produkt spełnia swoja rolę
Produktbewertungen

0
Teilen
DZ
Damian Zimnicki
1 month ago
Kaufdatum: 13/05/2024
Das sagte Damian Zimnicki über Watco Poland:
Po złożeniu zamówienia miałem telefon od sympatycznych Pań z biura firmy aby upewnić się czy wybrany produkt spełni moje oczekiwania. Bardzo fachowa i konkretna rozmowa. Produkt wysoce wydajny, pro
...
Alle lesen
Produktbewertungen

0
Teilen
Vertrauenswürdiger Kunde
5 months ago
Kaufdatum: 05/02/2024
bardzo dobra wspólpraca -szybka dostawa .polecam
Produktbewertungen

0
Teilen
TS
TEST Jabłoński
8 months ago
Kaufdatum: 18/10/2023
Das sagte TEST Jabłoński über Watco Poland:
Bardzo dobra obsługa i doradztwo techniczne.
Merchant Logo
Aneta
Watco Poland
8 months ago
Cieszymy się że jest Pan zadowolony z naszych usług. Pozdrawiam. Aneta
Produktbewertungen

0
Teilen
CO
CosLab
Czernichów
8 months ago
Kaufdatum: 17/10/2023
Das sagte CosLab über Watco Poland:
Bardzo profesjonalna firma i doradztwo . Produkty najwyższej jakości
Merchant Logo
Aneta
Watco Poland
8 months ago
Bardzo dziękujemy za te miłe słowa. Zapraszamy do ponownego skorzystania z usług Watco. Pozdrawiam. Aneta
Produktbewertungen

0
Teilen
Über Watco Poland
Jesteśmy wiodącym producentem i bezpośrednim dostawcą farb przemysłowych, materiałów do napraw i konserwacji. Produkty Watco gwarantują długotrwałe, wysokiej jakości rezultaty za każdym razem - tak jak można tego oczekiwać od firmy, która ma za sobą 90 lat doświadczenia w branży. Naszym priorytetem jest zapewnienie, że otrzymasz dokładnie to, czego potrzebujesz, abyś mógł z powodzeniem ukończyć swój projekt. Dlatego oprócz fachowego doradztwa oferujemy bezpłatne próbki i natychmiastowe wyceny. Polegaj na nas, a my pomorzemy Ci na każdym etapie Twojego projektu.
Alle lesen
Kränkelsweg 14, D-41748 Viersen, Nordrhein-Westfalen (North Rhine-Westphalia), D-41748, Germany
Warum kann man Feefo-Bewertungen vertrauen?

Über Watco Poland
Jesteśmy wiodącym producentem i bezpośrednim dostawcą farb przemysłowych, materiałów do napraw i konserwacji. Produkty Watco gwarantują długotrwałe, wysokiej jakości rezultaty za każdym razem - tak jak można tego oczekiwać od firmy, która ma za sobą 90 lat doświadczenia w branży. Naszym priorytetem jest zapewnienie, że otrzymasz dokładnie to, czego potrzebujesz, abyś mógł z powodzeniem ukończyć swój projekt. Dlatego oprócz fachowego doradztwa oferujemy bezpłatne próbki i natychmiastowe wyceny. Polegaj na nas, a my pomorzemy Ci na każdym etapie Twojego projektu.